lørdag 28. mai 2011

Still going strong!

Mai er snart forbi og vi håper sommer'n bi like fin og varm som bynnelsen mai måned. 
Kort oppsummert: jeg har det bra. Formen er bedre, men dæven så tungt det har vært.
Hadde en periode med stigende energi og fikk gjort mye her hjemme, blant annet har jeg fått kjøpt inn blomster og stauder. Så krukkene mine er fargerike i år og det samme kan jeg si om beddene også. Nå føles det som om energien avtar og jeg kjenner meg mer trøtt og sliten igjen. 

I dag har jeg bestemt meg for at jeg Ikke ska sovne i stolen her, har skjenka meg et glass vin og tent lys. Vi skal nok klare å kose oss resten av kvelden, jeg og sambo.

Jeg går inn i min 4 uke som kiropraktor pasient nå. Jeg måtte oppsøke han fordi jeg plagdes så gæli med skuldrene og nakken. Og ikke overrasket var jeg både anspent og fulle av muskelknuter.... og er nok kroniker nå mente han.
Bekkenet var faktisk værste plassen. Men mye bedre nå etter 3 intensive uker med behandling. Jeg er fornøyd. Er spent på om jeg i kommende vinter er bedre en Bambi på isen da, ha ha ha. 

Angsten kommer snikende av og til. Noen ganger blir jeg nesten på gråten når panikken griper tak i meg. 
Det er så mange som jeg kjenner som har fått tilbakefall og er nok den skrekken om skremmer meg. Du vet liksom hva du går til hvis det hender igjen.... 

Er så glad jeg har en liten sjarmør som får disse tankene vekk når han er til stedet.

her sitter vi og skyper mormor som bor maaaange mil unna.

Til slutt vil jeg takke alle som har vært innom bloggen og til dere som følger meg.

på gjensyn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Satt pris på om du la igjen spor etter deg.